GRATIS LYDBØGER ONLINE

SÅDAN FÅR DU LYDBØGER GRATIS ONLINE

gratis lydbøger online

Gratis lydbøger i 14 dage HER.

gratis storytel

Gratis lydbøger i 14 dage HER.

gratis lydbøger online

Lydbøger gratis i 30 dage HER.

gratis lydbøger på engelsk

Gratis lydbøger på engelsk i  30 dage HER.

ANDRE UDBYDERE AF LYDBØGER PÅ DANSK:

NOTAT

BOGREOLEN

 

GYLDENDAL

Oversigt: Gratis lyderbøger online

Gratis lydbøger online. I de sidste mange år så Er der flere og flere folk der er begyndt at bruge lydbøger.  Det kan være at de har en travl hverdag og vælger at lytte til den i bilen frem for at sidde og læse derhjemme.   Det kan også være meget mere afslappende at lytte til en bog frem for at læse i nogle tilfælde.

Derfor er der flere og flere firmaer der har begyndt at lave lydbøger og de bliver tilbudt online helt gratis. De er nye firmaer tilbyder tit hundredvis af lydbøger gratis helt op til 30 dage.  Derefter kræver firmaerne et abonnement men man kan let opsige det abonnement. Ja lydbøger er her for at blive og her er en lang liste af firmaer hvor du kan prøve lydbøger helt gratis online.

MOFIBO – Gratis lydbøger online i 14 dage.

Mofibo er et af de firmaer der tilbyder lydbøger gratis online. De har måske Danmarks største udvalg af bøger. Det er alt fra lydbøger på dansk til engelsk og endda Harry Potter lydbog. Mofibo blev startet af Danskeren Morten Strunge som er serie iværksætter.  De startede med kun at tilbyde e bøger men fik udvide deres sortiment til lydbøger. Mofibo + solgt til Storytel der er den største på markedet nu efter d opkøb.

Som ny kunde hos Mofibo får du 14 dages gratis lydbøger uden binding.  Den prøveperiode giver dig adgang til alle mofibos lydbøger og ebøger. Få gratis adgang til Mofibo udvalg ved at klikke på knappen herunder.

STORYTEL – Lydbøger gratis i 14 dage.

Storytel er et svensk firma som har fokus på lydbøger.  siden i startede har de haft et udvalg af tusindvis af lydbøger men nu har de også e bøger på deres hjemmeside. Storytel han udvidet til mange lande i Europa, og er den største streaming tjeneste I Norden for bøger. Den danske bog tjeneste Mofibo blev opkøbt af Storytel i 2016,  som var en del af Storytels udvidelsesplaner.

Du kan forstå tale gratis i 14 dage hvis du er ny kunde  hos dem. abonnementet kan opsiges når som helst hvis du ikke ønsker at betale efter prøveperioden er slut. Kom i gang ved at klikke knappen herunder.

FAIRYTELL – Gratis børne lydbøger i 30 dage.

Du kan også få gratis lydbøger hos fairytell. Fairy Tail an streamingtjeneste med bøger udelukkende for børn.  de har det største udvalg i Danmark er børnebøger, Ja endnu større end Mofibo og Storytel. Hvis du er på udkig efter  lydbøger til børn så er Fairytale nok den bedste valg.

Du kan prøve fairytell gratis i op til 30 dage og dermed at prøveperioden dobbelt så lang som både Mofibo og Storytel.  og med en pris på kun 59 kr om måneden er fairytell langt billigere også. Kom i gang ved at klikke på knappen herunder.

BOGREOLEN – Gratis i 7 dage.

Du kan også få gratis lydbøger hos bogreolen.  de har dog en anden model en både Mofibo Storytel og fairytell.  de har nemlig ikke noget abonnement. Du kan enten gå ind og købe bogen direkte eller så kan du finde mere end 1000 gratis lydbøger på bogreolen hjemmeside.  du skal huske at navigere hen til det punkt der hedder gratis lydbøger der ser du nemlig alle de gratis lydbøger de har. Den eneste måde at få den gratis på er at melde dig ind i bogklubben det er gratis i 7 dage og derefter koster det så 79 kr om måneden.

AUDIBLE – Gratis Lydbøger på engelsk i 30 dage.

Audible er verdens største leverandør af lydbøger Med over 100.000 lydbøger og dem tilbyder de også gratis.  Det skal siges at lydbøgerne er på engelsk da det ikke er en dansk tjeneste. Det første. du skal gøre er at skrive dig op til en gratis prøveperiode og få en gratis lydbog.  efter en måned eller 30 dage kan du vælge om du vil fortsætte med abonnementet der giver De Kredit du kan veksle til lydbøger. Da Audible er en del af Amazon kan man med fordel købe deres Prime medlemskab for at få gratis adgang til Audible.  på den måde får du adgang til 50 lydbøger fra Audible.

NOTA – Altid gratis.

Man kan også få gratis lydbøger via Nota.  Det er en gratis service for de danske biblioteker der er oprindeligt lavet til ordblinde.  Det eneste du skal bruge er dit CPR nummer for at oprette dig som bruger på Nota. de har det største udvalg af lydbøger på dansk som er helt gratis.

 

NU ER DET DIN TUR

Du kan få gratis lydbøger til Android og du kan selvfølgelig også få gratis lydbøger til iPhone.  Du skal bare downloade den rette app om det så er til Mofibo, Storytel, Derry, til Audible eller Nota.

Hvis du stadigvæk er i tvivl om hvilken leverandør af lydbøger og du skal vælge så Skriv en kommentar hernede Så prøver vi at hjælpe dig personligt.  Du kan også læse nogle af vores andre sider hvor vi prøver at hjælpe yderligere at klarlægge Hvilken lydbog butik er den bedste.

Jeg håber det her har hjulpet dig med at finde frem til de gratis lydbøger du har søgt efter.