Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog Gratis på Dansk Online: Download Her.

Leder du efter Harry Potter og og Flammernes Pokal Lydbog gratis og på Dansk? Så kan du download den helt gratis online.

Sådan gør du:

  1. Skriv dig op til Nextory, BookBeat, eller Chapter helt gratis i op til 60 dage.
  2. Find Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog på dansk i deres bibliotek.
  3. Begynd at lytte til din nye Harry Potter

Download Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog gratis her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage

Hvad handler Harry Potter og Flammernes Pokal?

Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog Gratis

Det er Harry Potters fjerde semester på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry!

Harry, Ron og Hermione ser frem til den internationale Quidditch-finale. Harry drømmer om at tilbringe tid med den lokkende ChoChang.

Han vil være en normal 14-årig troldmand. . . Men Harry er ikke normal – selv efter troldmandsstandarder. I denne periode vil der for første gang i hundreder af år blive afholdt en konkurrence mellem tre troldmandsskoler, og deltagere vil på magisk vis blive udvalgt til den meget farlige begivenhed.

Nu, da Harrys lynende ar brænder, hvilket indikerer Lord Voldemorts onde tilstedeværelse, foretager Ildpokalen sit sidste valg til konkurrencen – Harry Potter.

Her er lidt flere detaljer – spoiler alert:

I de tidlige morgentimer den 22. august 1994 bliver Frank Bryce myrdet af Lord Voldemorts hånd, som tilsyneladende planlægger at komme til ham ved hjælp af Wormtail og en uidentificeret ung mand. Harry Potter er vækket fra en drøm, der involverer dette af Hermione Granger.

Harry rejser derefter med Portkey til det 422. Quidditch World Cup med Amos og Cedric Diggory, hvorved de overværer Bulgariens nederlag til Irland. Efter kampen udløser en bande Dødsspisere rædsel blandt campingpladsen, og Harry bliver adskilt fra de andre i forvirringen og bliver slået bevidstløs. Efter ødelæggelsen af ​​campingpladsen kaster den uidentificerede unge mand fra Harrys drøm det mørke mærke op i himlen, men flygter, da de andre finder Harry.

Harry, Ron og Hermione ankommer til Hogwarts, hvor de får at vide, at Triwizard-turneringen vil finde sted på skolen det år. Delegationer af elever fra Beauxbatons og Durmstrang ankommer til skolen for at deltage i turneringen: Under introduktionerne går Alastor “Mad-Eye” Moody dog ​​ind i Great Hall og introduceres som den nye Defense Against the Dark Arts-lærer for det år. .

The Goblet of Fire, et magisk objekt, der udvælger deltagerne til turneringen, vælger Fleur Delacour, Viktor Krum og Cedric Diggory.

Men før festlighederne kan begynde, bliver et uventet fjerde navn kastet ud af bægeret og afsløret at være Harry Potter, som bekender sin uskyld over for Albus Dumbledore med hensyn til, hvordan hans navn kom dertil.

Hans uskyld er bekræftet af Moody, men Harry er stadig forpligtet til at konkurrere i turneringen, da Barty Crouch Snr udtaler, at Harry er under en bindende magisk kontrakt. Størstedelen af ​​eleverne på skolen mener, at Harry kom ind selv, og hændelsen resulterer i, at Ron ikke længere taler med Harry.

Harry lærer hurtigt, at den første opgave er at stjæle et gyldent æg fra en drage, efter at Rubeus Hagrid har vist ham dragerne til opgaven i Den Forbudte Skov.

Han informerer Cedric om den kommende opgave og er med tak fra Moody i stand til at fange ægget ved hjælp af sit Firebolt kosteskaft. Ron indser, at Harry aldrig bevidst ville udsætte sig selv for en sådan fare uden at vide om det på forhånd, og de to gør op og begynder at snakke igen.

I vinterferien er Hogwarts vært for et julebal, men aftenen ender med en dårlig tone, da Ron jaloux erfarer, at Hermione havde en date med Viktor Krum. Harry har senere en lignende drøm som den, han havde i løbet af sommeren, men fra Franks synspunkt og vågner, da Frank bliver dræbt af den dræbende forbandelse. Taknemmelig for hans tip om dragerne, fortæller Cedric Harry, hvordan han skal løse sporet med ægget og råder ham til at “tage et bad”.

Harry lytter til Det Gyldne Æg i præfektens badeværelse og udleder korrekt, at den anden opgave involverer en tur ind i Den Sorte Sø for at finde noget, der er blevet taget fra ham.

Efter at have fået Gillyweed fra Neville Longbottom før opgaven, bruger han den til at svømme under søen i en time og redder Ron fra Merpeople. Han befrier også Gabrielle Delacour, da Fleur ikke kommer på grund af, at hun bliver angrebet af Grindylows. Hans handling med at redde Gabrielle, på trods af at hun ikke er Harrys gidsel, giver ham mulighed for at vinde andenpladsen og binder sine point med Cedric, mens han får ham to kys fra Fleur selv.

 

Download Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog gratis her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage