Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog Gratis på Dansk Online: Download Her.

Leder du efter Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog gratis og på Dansk? Så kan du download den helt gratis online.

Sådan gør du:

  1. Skriv dig op til Nextory, BookBeat, eller Chapter helt gratis i op til 60 dage.
  2. Find Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog på dansk i deres bibliotek.
  3. Begynd at lytte til din nye Harry Potter

Download Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog Gratis her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage

Harry Potter bog nummer 2

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, af J.K. Rowling, er efterfølgeren til Harry Potter og De Vises Sten. Det er den anden bog i rækken af syv Harry Potter-bøger. Bogen udkom i 1998. En film blev udgivet i biografen i november 2002.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog gratis

Hvad handler Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer om?

“Lige siden Harry Potter var kommet hjem til sommer, havde familien Dursley været så slemme og hæslige, at det eneste Harry ønskede var at komme tilbage til Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.

Men lige da han pakker sine kufferter, modtager Harry en advarsel fra et mærkeligt uhyggeligt væsen, der siger, at hvis Harry vender tilbage til Hogwarts, vil katastrofen ramme.

Og slå det gør. For i Harrys andet år på Hogwarts opstår der friske pinsler og rædsler, inklusive en uhyrligt fastlåst ny professor og en ånd, der hjemsøger pigens badeværelse.

Men så begynder det virkelige problem – noget angriber Hogwarts-elever, hvilket gør dem stive som statuer. Kunne det være Draco Malfoy, en mere giftig rival end nogensinde?

Kunne det muligvis være Hagrid, hvis mystiske fortid afslører mørke hemmeligheder? Eller kunne det være den, alle på Hogwarts har mest mistanke om… Harry Potter selv!”

Download Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog gratis her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage