Harry Potter Lydbog Online Gratis: Download Dansk Version Her.

Leder du efter en Harry Potter lydbog på dansk som er gratis at download? Så kan du download den helt gratis online.

Sådan gør du:

  1. Skriv dig op til Nextory, BookBeat, eller Chapter helt gratis i op til 60 dage.
  2. Find den Harry Potter Lydbog på dansk du søger i deres bibliotek.
  3. Begynd at lytte til din nye Harry Potter lydbog online gratis.

Download Din Harry Potter Lydbøger Gratis Her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage

Hør Harry Potter Lydbøger Gratis Online

Nu kan du høre Harry Potter lydbog helt gratis både på engelsk og på dansk. det kan lade sig gøre fordi Mofibo; Nextory, og Book Beat har netop fået alle Harry Potter bøgerne ind i deres sortiment.

Det betyder alle syv lydbøger Harry Potter lydbøger er kommet med ind. 

Måden du får din Harry Potter lydbog Dansk Download:

Måden du får din harry potter lydbog dansk download er sådan her:

Først skal du gå over til Mofibo igennem dette link og skriv dig op som ny kunde.

På den måde vil du få 14 dages gratis prøveperiode og der har du netop mulighed for at lyt til Harry Potter lydbog lige så meget du har lyst til i denne periode. harry potter lydbog online gratis.

Efter de 14 dage kan du enten fortsætte ved at betale abonnement eller så kan du opsige dit abonnement uden at skulle betale.

Her under har vi en liste af alle Harry Potter lydbøgerne  som du kan få hos Mofibo gratis. Klik på den Harry Potter lydbog du gerne vil lytte til.

 

Det er absolut den letteste måde at få Harry Potter bøgerne gratis.  så Klik på linket herunder for at prøve Mofibo gratis at få de lydbøger.

Du kan til hver en tid opsige dit abonnement hos Mofibo i løbet af de 14 dage det koster ikke noget. Og du hæfter dig ikke på nogen måde. Det er ganske let at opsige det.  harry potter lydbog dansk.

Harry Potter og De Vises Sten lydbog

Hvis du aldrig har læst eller set Harry Potter før Så er det jo her Du skal starte. Harry Potter og De Vises Sten lydbog er den første i den lange stribe Harry Potter lydbøger.  

Du kan sagtens også fra mit ind i serien at starte med en af de andre bøger men det er anbefaler vi ikke.  

Det kan være lidt svært at finde rundt i de forskellige folk i bogen hvis man ikke har læst en fra en anden til den anden.

 

Harry Potter og hemmelighedens kammer lydbog

Efter at have læst Harry Potter og De Vises Sten lydbog så er du forhåbengtligt blevet bidt af historien.  så er den næste Harry Potter og hemmelighedens Kammer.

Med denne lydbog får du mere spænding men det er stadigvæk i Børneuniverset.  Hvis du er voksen så bliver det lidt mere voksen efter den 3. Bog.

 

Harry Potter og Fangen fra Azkaban lydbog

De fleste kan ikke holde op med at læse efter de har læst hemmelighedens Kammer.  Så skal du springe ud i den næste der er Harry Potter og Fangen fra Azkaban lydbog.  den kan du også finde på Mofibo.

I denne lydbog bliver tonen endnu mere dyster men det er ikke så uhyggeligt du ikke kan være med.  den er lidt længere end de 1. to men nu begynder der at ske noget.

harry potter lydbog online gratis

Harry Potter og Fønixordenen lydbog

Nu er den for alvor ved at blive spændende.  J K Rowling gør det rigtig godt i denne bog. fyldt godt med i historien og husk de forskellige navne det kan have betydning senere.

 

Harry Potter og Halvblodsprinsen lydbog

Spændingen bliver ved og har Harry Potter og Vennerne har stadig flere udfordringer.  spændingen stiger brat og uhyggen fortsætter. Dette er den sidste bog i serien hold godt fast.

 

Harry Potter og Dødsregalierne lydbog

Det er den sidste nye bog i serien.  alle de afgørende brikker i puslespillet er ved at falde på plads.  Gå ikke glip af denne her fremragende serie der har vundet utrolig mange præmier og fået fantastiske anmeldelser.  download den helt gratis fra Mofibo i dag. Du kommer ikke til at fortryde det.

harry potter lydbog dansk download

 

Download Harry Potter og De Vises Sten Lydbog gratis her:

gratis i 60 dage

gratis i 60 dage

gratis i 30 dage